BørneIntra v2.19.1

Dagplejen

Kommenhaven 152730 Herlev

Tlf.: 44525842

Velkommen i Dagplejen

Skiftende billeder

Åbenhus er pt. aflyst pga covid 19

Dagplejen i Herlev har åbent alle hverdage fra kl.07.00-16.45 og fredage til kl.16.00

Der er ansat 35 dagplejere der er fordelt i 4 grupper rundt i kommunen. Alle grupper har en fast legestuedag hvor de er hele dagen i Dagplejehuset i Kommenhaven 15, hvor også dagplejepædagogerne har til huse.

Dagplejen blev certificeret som Danmarks første idræt, leg og bevægelses dagpleje i 2013 og er blevet recertificeret løbende af DGI. Alle dagplejere får løbende opdateret deres førstehjælpkursus.

 

Kerneopgaven i dagplejen

Det er det lille fællesskab, hvor nærvær, tryghed og anderkendelse af det enkelte barn giver grobund for læring og udvikling med fokus på faglighed i tæt samarbejde med forældrene.

 

Du har mulighed for at møde nogle af dagplejerne og pædagogerne i dagplejehuset, Kommenhaven 15 den første fredag i hver måned til "åben legestue" fra kl.9-11. Vi starter med en fælles aktivtet - og giver en kop kaffe.

Vi glæder os til at møde jer!

 

Seneste nyhed...

Jubiii i morgen er det 1 december

  Billede

Jul er så småt på vej ind i alle dagpleje hjem i form af julesange kuffert, julebøger, nissehuer, kalender lys, juledekorationer, julemus, jule lege, jule yoga m.m Der er mange skønne måder at møde julen og traditioner på, når man er lille.