BørneIntra v2.19

Personale info: Solstrålen
Alice Kjeltoft Dyssell
Alice Kjeltoft Dyssell

afdelingsleder

Ditte-Gry Ansbjerg
Ditte-Gry Ansbjerg

pædagogisk assistent

Gitte
Gitte

Pædagogisk assistent

hanne
hanne

pædagog medhjælper

Jeg har været pædagogisk medhjælper i 20 år i Ballerup kommune. Jeg har arbejdet på et børnehjem, hvor jeg har passet anbragte børn med særlige behov. Jeg har været i Solstrålen siden april 2011 Jeg går op i at være ude i naturen med børnene i al slags vejr.

Helle
Helle

pædagog

Jeg tog uddannelsen som socialpædagog fra Bagsværd Socialpædagogiske Seminarium i 1986. Jeg har arbejdet indenfor specialområdet fra jeg blev færdiguddannet og til august 2005, hvor jeg fik ansættelse indenfor dagtilbudsområdet. Først i en børnehave i Rødovre og fra maj 2015 som vuggestuepædagog på Margueritterne her i Solstrålen. December 2017 blev jeg overflyttet til Klokkeblomsterne, Solstrålens mellemgruppe, hvor jeg nu har mit daglige virke. Jeg er husets Kunst og Kultur pædagog.

Lisbeth
Lisbeth

køkken

Lone
Lone

pædagog

Melanie Bülow Friis Christensen
Melanie Bülow Friis Christensen

Institutionsleder

Tlf.: 20513163 (M), 44525972 (A)

E-mail: melanie.christensen@herlev.dk

Mit navn er Melanie Christensen Jeg overtog pr. 1 oktober posten som leder i Solstrålen. Solstrålen blev pr. 1 januar 17, ledelsesmæssigt sammenlagt med Kagsmosen. Her har jeg været leder siden november 2015. Jeg blev uddannet som pædagog i 2006. Jeg har tidligere arbejdet indenfor specialområdet med voksne udviklingshæmmede, men fandt mit kald på daginstitutionsområdet i 2008. Jeg har tidligere været konstitueret souschef i Kagsmosen, hvor jeg ud over den funktion, har arbejdet i otte år, som pædagog. Jeg er kompetenceleder inden for Sprog i "distrikt syd". Jeg er 36 år, bosiddende i Herlev og har selv to børn på 8 og 11 år.

Mette Brandtberg
Mette Brandtberg

pædagog

Oliver Kaels
Oliver Kaels

pædagogmedhjælper

Pia Cederholm
Pia Cederholm

Pædagogmedhjælper

Jeg har arbejdet i vuggestue siden 1999 i bla Gentofte ,Værløse og Gladsaxe kommune. I 2005 tog jeg PGU på Københavns socialpædagogiske seminarium . Jeg er rigtig glad for af lave rytmik og læse sammen med børnene. Jeg har selv to voksne børn på 21 og 23 år.

Sabina Juul Larsson
Sabina Juul Larsson

Pædagog

Jeg har været uddannet siden 2002 fra Ballerup Seminarium og jeg har været i Solstrålen i 5 år. Jeg har tidligere været på Klokkeblomst stuen og det sidste årstid på Anemonestuen. Jeg er husets sprog og krop og bevægelses pædagog.

Safa Adada Poulsen
Safa Adada Poulsen

Pædagog

Jeg har været uddannet pædagog siden 2010 på Ballerup seminarium. Jeg har været i solstrålen siden 2010. Jeg har arbejdet på Margueritstuen i 5 år og arbejder nu på Anemonestuen, som har målgruppen 4-6 år. Jeg er husets it pædagog, men er samtidig også interesseret i arbejdet med dans/musik/teater.

Serizade
Serizade

køkken