BørneIntra v2.18

Personale info: Kildespring
Bo Augustinus Christensen
Bo Augustinus Christensen

Pædagog Krop og bevægelse

Jeg hedder Bo og er Pædagog i Skolegruppen på 37 timer. Jeg er uddannet Pædagog i 2004 fra Frøbel Seminariet i Roskilde, og har været ansat i Børnehuset Kildespring siden 2012. Jeg har tidligere arbejdet indenfor specialområdet med voksne udviklingshæmmede i 9 år og har jeg også en uddannelse som SorgPilot i 2010, der giver mulighed for at arbejde med børn i sorg, og svære livsomstændigheder. Derudover er jeg Kompetencepædagog i Krop og Bevægelse.

Camilla Als Horn
Camilla Als Horn

Pæd. ass.

Camilla Ujwala Scharff
Camilla Ujwala Scharff

Pædagog Kunst og Kultur

Er uddannet i 2003 fra Gladsaxe seminariet. Derudover har jeg en bachelor i pædagogik fra Københavns Universitet. Jeg har været ansat i Kildespring siden efteråret 2009. Jeg er kompetence pædagog i Kunst og Kultur.

Carina Vilhelmsen
Carina Vilhelmsen

Pæd. medhjælper Kultur

Jeg hedder Carina og jeg er uddannet frisør i år 2009, men har siden 2011 arbejdet som pædagogmedhjælper. Har været ansat i Kildespring siden oktober 2015, og er fast pædagogmedhjælper på rød stue (vuggestuen) 33 timer om ugen 😊

Hamide Ozel
Hamide Ozel

Pædagog i vuggestuen på gul stue Er inklusion pædagog i huset

Ida Lund Hjort
Ida Lund Hjort

Pædagog Kunst og Kultur

Jeg har arbejdet i Børnehuset Kildespring siden Februar 2015 og blev uddannet pædagog fra UCSJ Roskilde, slut januar 2015 ☺️ Jeg er fast pædagog på Lilla stue hvor jeg arbejder til daglig med 20 skønne unger! 😊 Er kompetence pædagog i kunst og kultur 😊

Kirsten Schütt
Kirsten Schütt

Institutionsleder

E-mail: kirsten.schutt@herlev.dk

Leder af Kildesppring siden Jan. 2002 Jeg er uddannet i 1985 som børnehave pædagog fra Ballerupseminariet.

Lisbeth Winther Nielsen
Lisbeth Winther Nielsen

Pædagog Inklusion

Mette Vibeke Baunsgaard
Mette Vibeke Baunsgaard

Ansat i Kildespring siden 2009, og er i Skolegruppen som pædagogisk assistent. Uddannet social og sundhedshjælper og social og sundhedsassistent, Arbejdet i psykiatrien, samt andet arbejde i sundhedssektoren siden 1994... Er tillidsmand for pædagogmedhjælpere i huset ☺️

Najla Nazari
Najla Nazari

Jeg hedder Najla og kommer oprindeligt fra Afghanistan. Jeg er uddannet folkeskolelærer fra Afghanistan, og har i Danmark taget Pædagogisk Grunduddannelse, PGU. Jeg har arbejdet i Herlev Kommune i 16 år, hvoraf de 14 år har jeg arbejdet med børnehavebørn og 2 år med vuggestuebørn. Jeg er ansat på Lilla stuen som pædagogisk assistent fra d. 1.12.15. på 37 timer.

Narin Sadi
Narin Sadi

Jeg er uddannet pædagogisk assistent i 2016. Jeg har været ansat i Kildespring siden 2012. Tidligere jobs - har en kontor uddannelse og har arbejdet i boliganvisningen i København kommune. Jeg er tilknyttet Grøn Stue.

Nesrin Demirhan
Nesrin Demirhan

Olga Bobkova
Olga Bobkova

Pædagog Natur

Jeg hedder Olga og er pædagog på Grøn stue (35) timer. Jeg er uddannet som pædagog i Rusland på Pædagogisk seminariet 1985-1987 og pædagogisk Statsuniversitet 1999-2003. Jeg har være anset i Børnehuset Kildespring siden 2009. Jeg laver en masse kreativt arbejde med børn. Derudover er jeg naturkompetencepædagog

Stine Lærke Helt
Stine Lærke Helt

Pædagog Sprog

Susanne Kring Hansen
Susanne Kring Hansen

Pædagog Sprog kompetence

Jeg blev ansat i Børnehuset Kildespring d. 1/5-2005 Jeg er udd. på Københavns småbørns seminarium i 1993 og har primært arbejdet i vuggestue. Jeg er stuepædagog på 37 timer, tilknyttet vuggestuegruppen Rød stue Jeg er kompetence pædagog i sprog og IT.

Thomas Levy
Thomas Levy

Medhjælper Kultur

Tina Søndergaard Larsen
Tina Søndergaard Larsen

Pædagog Natur

Jeg er uddannet socialpædagog fra Kbh's Socialpæd seminarium i 1991. Jeg er naturkompetance pædagog og arbejder i vuggestuen, hvor jeg er tilknyttet orange stue 37t.