BørneIntra v2.19

Dagplejen

Kommenhaven 152730 Herlev

Tlf.: 44525842

Velkommen i Dagplejen

Skiftende billeder

Dagplejen i Herlev har åbent alle hverdage fra kl.07.00-16.45 og fredage til kl.16.00

Der er ansat 40 dagplejere der er fordelt i 4 grupper rundt i kommunen. Alle grupper har en fast legestuedag hvor de er hele dagen i Dagplejehuset i Kommenhaven 15, hvor også dagplejepædagogerne har til huse.

Dagplejen blev certificeret som Danmarks første idræt, leg og bevægelses dagpleje i 2013 og er blevet recertificeret løbende af DGI. Alle dagplejere får løbende opdateret deres førstehjælpkursus.

 

Kerneopgaven i dagplejen 2018

Det er det lille fællesskab, hvor nærvær, tryghed og anderkendelse af det enkelte barn giver grobund for læring og udvikling med fokus på faglighed i tæt samarbejde med forældrene.

 

Du har mulighed for at møde nogle af dagplejerne og pædagogerne i dagplejehuset, Kommenhaven 15 den første fredag i hver måned til "åben legestue" fra kl.9-11. Vi starter med en fælles aktivtet - og giver en kop kaffe.

Vi glæder os til at møde jer!

 

Seneste nyhed...

Forældre bestyrelsen inviterer til Kildegården

  Billede

Børne og forældreudflugt til natur centret Kildegården

Lørdag d. 4 maj 2019 kl. 9 -11

igen i år har forældre bestyrelsen i herlev Dagpleje arrangeret et par hyggelige, lærerige timer på natur Kildegården sammen med Thomas Jull- Heider, Naturvejleder.

Medbring bedsteforældre, venner, søskende og lær lidt om naturen i børnehøjde.

Vi glæder til en dejlig dag sammen med jer.

Naturcentret Kildegården drives af Herlev Kommune. Formålet med naturcentret er at bakke op om skolernes og institutionernes arbejde med natur og videnskab, og at give borgerne i Herlev en unik mulighed for at opleve naturen og landbruget helt tæt på, året rundt.

Natur centret Kildegården

klausdalsbrovej 396

3730 Herlev