BørneIntra v2.18

Dagplejen

Kommenhaven 152730 Herlev

Tlf.: 44525842

Velkommen i Dagplejen

Skiftende billeder

Dagplejen i Herlev har åbent alle hverdage fra kl.07.00-16.45 og fredage til kl.16.00

Der er ansat 40 dagplejere der er fordelt i 4 grupper rundt i kommunen. Alle grupper har en fast legestuedag hvor de er hele dagen i Dagplejehuset i Kommenhaven 15, hvor også dagplejepædagogerne har til huse.

Dagplejen blev certificeret som Danmarks første idræt, leg og bevægelses dagpleje i 2013 og er blevet recertificeret løbende af DGI. Alle dagplejere får løbende opdateret deres førstehjælpkursus.

 

Du har mulighed for at møde nogle af dagplejerne og pædagogerne i dagplejehuset, Kommenhaven 15 den første fredag i hver måned til "åben legestue" fra kl.9-11. Vi starter med en fælles aktivtet - og giver en kop kaffe.

Vi glæder os til at møde jer!

 

Seneste nyhed...

OBS ! Nye parkeringsregler

Tidsbegrænset parkering ved legestuen

  Billede

Når I afleverer/henter børn i legestuen skal I være opmærksomme på at der på fredag d.1/6 indføres tidsbegrænset parking i Lille Birkholm så hvis I holder på pladsen hjørnet Persillehaven/Hjortespringvej og bagved dagplejehuset på pladsen ved Kommenhaven skal I sætte parkeringsskiven for det er 3 timer max. og det er ret surt at få en parkeringsbøde for at være væk i 10 minutter !